Zakaj?

Zakaj celostna podoba?

Celostna podoba

Zakaj potrebujete profesionalno celostno podobo?

Komunikacija je ključ do uspešnega delovanja in vizualna komunikacija ob funkcionalnosti, predstavlja velik del tega. Ustvarja temelje za blagovno znamko, daje verodostojnost, zaupanje in prepoznavnost uporabnikom in strankam ter občutek pripadnosti vašim zaposlenim.

Kredibilnost

Kakovost in trud, viden v vizualni komunikaciji, dajeta uporabnikom kredibilnost blagovne znamke. Besede niso več potrebne, saj je zaupanje avtomatsko.
 

Uporabnost

Bistvo dizajna je njegova uporabnost. Dizajni in njegove aplikacije morajo biti v prvi vrsti uporabni, tako da uporabniki prepoznajo namen in ga uporabljajo brez dvomov.

Uporabniška izkušnja

Dober dizajn pomeni dobro uporabniško izkušnjo, kjer vaši uporabniki uporabljajo vaš material brez težav in brez truda prejmejo sporočilo, predvsem pa se odzovejo na klic, ki ga pošiljate.

Občutek pripadnosti

Identiteta in kasnejša blagovna znamka ustvarjata občutek pripadnosti tako uporabnikom kot zaposlenim, saj razvijajta občutke, ki presegajo osnovni izdelek ali delovni odnos.

Občutek namena

Dobra identiteta vas bo napolnila z občutkom namena, dala vam bo jasnejšo vizijo in poslanstvo. Vse to se bo združilo pod eno streho znamke, ki jo ustvarjate.

Manj stroškov več uspeha

Sčasoma bo dobra identiteta, samo na podlagi višjega uspeha, prihranila veliko denarja. Boljša komunikacija pomeni manj komunikacije, hitrejši procesi, ki temeljijo na oblikovalskih izkušnjah, pomenijo manj porabljenjega časa, vse to pa predstavlja več uspeha in manj stroškov.

Celostna podoba

Ustvarjanje vzdrževanje kvalitete

Zanima nas samo ustvarjanje kakovostnih in vrhunskih izdelkov, ki so brezčasni in delujejo, ne da bi jih bilo treba spreminjati. Ustvarjamo temelje za pravo blagovno znamko. Z našo podporo in nadgradnjo miselnosti vam pomagamo razvijati vašo podobo še dolgo po tem, ko je bila ustvarjena, s čimer zagotavljamo rast.

Celostna podoba

Podoba se bo izboljševala skozi čas

Ob sodelovanjem z nami, bomo tudi po zaključku projekta vedno ostali na vrhu vašega dizajna. Nadgrajevali ga bomo vzporedno z napredkom tehnologije in standardov ter z najnovejšimi trendi, tehnično ga bomo izboljšali in sprememba bo vidna na končnem rezultatu in pri uporabi.

Celostna podoba

Dober dizajn prinaša resnične rezultate

Z dobro celostno podobo in dizajnom bo vaše podjetje zelo kredibilno in uporaba besed ne bo potrebna. Večina vaših strank morda nikoli ne vidi vaših poslovnih pisarn, vendar vas vidijo in prepoznajo skozi vašo celostno podobo. Ko je dizajn vrhunski, vaše podjetje pridobi zaupanje, ki presega potrebo po pretirani prodaji. Blagovne znamke prodajajo svoje izdelke samodejno.

Celostna podoba

Logotip je vstopna točka v blagovno znamko

Vsaka blagovna znamka ima logotip, ki jo predstavlja. Je vizualna predstavitev vseh znanih informacij o blagovni znamki in informacij, izdelkiov, storitev, norm, idej, ki jih ustvarite. Vse se zapečatijo v logotip. Vsakič, ko vidite logotip blagovne znamke, avtomatsko veste vse o tej blagovni znamki. Izdelava logotipa je prvi korak pri ustanovitvi blagovne znamke.

Celostna podoba

Znamke prodajajo produkte avtomatsko

Blagovne znamke so prepoznavne v mislih in si samodejno pridobijo zaupanje, zato je izgradnja ponavljajoče se in prepoznavne identitete temeljni kamen za vašo blagovno znamko. Ljudje zaupajo blagovni znamki in že vedo vse o izdelku te, zato ga kupujejo na podlagi znanja in čustev. Izdelki se prodajajo vsakič, znamka le enkrat.

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.