Prednosti urejene celostne podobe

Nekaj ključnih razlogov, zakaj se odločiti za novo celostno podobo

Celostna podoba

Prepoznavnost, kredibilnost, pripadnost in korak v digitalizacijo

S kvalitetno celostno podobo boste pridobili prepoznavnost, kredibilnost, večjo vrednost, saj vzpodbuja občutek pripadnosti, predstavlja korak v digitalizacijo in daje občutek urejenosti in profesionalnosti.

Visoka kvaliteta

Skrbno se posvečamo vsakemu detajlu in celoten proces tehnično obvladujemo, tako z oblikovalskega kot uporabniškega stališča, kar pripelje našo izvedbo na vrhunski nivo.

Uporabljamo materiale, ki dosegajo vse tehnične standarde za tisk, med vsemi členi od naročnika do tiskarja poskrbimo za kvalitetno komunikacijo. Skozi celoten proces vas vodimo in izvedemo vrhunske izdelke, ki vam nudijo arhivsko vrednost.

Organizacija

Projekte vodimo preko avtomatizirane platforme Domino, ki nam omogoča celoten pregled nad fazami projekta in komunikacijo z vami. Vska korak dokumentiramo, vse datoteke strank skrbno arhiviramo, poimenujemo po točnih specifikacijah, kar nam omogoča najhitrejšo najdenost in nadgradljivost

Investicija ne strošek

Zavedati se je potrebno, da celostna podoba predstavlja investicijo in ne strošek. Z vlaganjem v celostno podobo svojega podjetja in ne le v izdelek ali kampanjo, dajete strankam dolgoročno povezavo z vašo blagovno znamko. To pomeni, da boste imeli prednastavljeno skupino zainteresiranih kupcev vsakič, ko boste predstavili nekaj novega.

Odkrijete samega sebe

Naše oblikovalske izdelke doživljate kot lastne in na vas, vaše ideje in življenje pozitivno vplivajo. Skozi oblikovanje, ki je narejeno za vas, na podlagi vaše duše, ustvarjamo vaš imidž, resnično identitote in vam pomagamo odkriti samega sebe

Za tiste, ki želijo dosegati več

Ne ponujamo instantnih rešitev, saj verjamemo v dolgoročno sodelovanje.Pri delu si postavljamo visoke standarde in to širimo tudi naprej. Ambicioznost, dolgoročna vizija in želja po uspehu so lastnosti, ki jih imajo naši naročniki. Vedo zakaj so nas izbrali. Z njimi gradimo trdne stike, ki temeljijo na zaupanju in osebnem pristopu. Tako nastanejo izdelki, s katerimi se lahko poistovetijo. Postati hočemo najboljši, pri tem pa želimo imeti ob sebi naročnike, ki bodo skupaj z nami rasli, gojili to strast in prišli do vrha.

Zanesljivi partnerji v prihodnosti

Močna in jasna vizija predstavljata temelj našega uspeha. Vodita nas k doseganju vedno višjih ciljev, zadovoljstvu naših naročnikov, ustvarjanju novih in izboljšanih produktov ter vedno boljši kvaliteti. Z razvojem želimo narekovati tempo s kvaliteto. V nasprotju z masovno, brezosebno produkcijo, si mi želimo rasti z našimi naročniki in graditi trdne vezi. Temelje smo zgradili v domačem okolju, naše delovanje pa želimo razširiti v svet, kjer želimo na področju oblikovanja in informacijskih tehnologij postati sinonim za kakovost.

Dovršena celostna storitev

K delu pristopimo na celosten način, kar predstavlja eno naših največjih prednosti. Pod skupnim imenovalcem korporativne identitete zajemamo in obvladujemo široko področje storitev. Naša dosledna dokumentacija vseh storitev in procesov nam omogoča, da vam nudimo vse na enem mestu. Enotna ideja, enotna komunikacija in enoten rezultat.

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.