Podpora

Zanesljivi v vseh fazah sodelovanja

Pred izvedbo

Že pred izvedbo vam pomagamo predlagati najboljši pristop in strategijo ter pripraviti kvaliteten načrt in vsebino za izvedbo.

Med izvedbo

Skozi celoten proces izvedbe sodelujemo z vami, pridobivamo, urejamo in pripravljamo informacije, se usklajujemo in vam nudimo možnosti vmesne potrditve.

Po izvedbi

Pravo delo pa se začne šele po izvedbi, ko celostna podoba začne živeti. Z uporabo pridejo prve potrditve in odzivi, takrat pa v novih serijah izvedbe aplikacije še izpilimo, dovršujemo in prava kvaliteta tako začne učinkovati.

Celostna podoba

Oblikovalski servis

Izdelava je šele začetek poslovnega odnosa med naročnikom in oblikovalcem, saj celostna podoba brez nadaljnje skrbi, nadgrajevanja in pravilne uporabe, lahko tudi ruši oziroma se ne nadaljuje v zamišljeni obliki. Podoba je živ organizem in lahko prinaša prave rezultate le s pravilnim vodenjem zgodbe. Pravo delo se tako začne šele, ko je celostna podoba že postavljena. Za ta namen imamo vzpostavljen zelo aktiven oblikovalski servis, ki skrbi, da so vaši izdelki vedno sveži in imate dostop do potrebnih promocijskih materialov, ko jih potrebujete.

Obrazec za povpraševanje ni na voljo v tem brskalniku

Obrazec za povpraševanje je zaradi varnosti na voljo le v sodobnejših brskalnikih, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox...

V kolikor nam želite poslati povpraševanje, lahko uporabite sodobnejše brskalnike in poskusite znova, oziroma nas kontaktirate direktno preko kontaktnih podatkov v nogi oziroma preko strani Stopite v stik. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Ustvarja Domdesign® v Sloveniji.